Τσίκο Τζενέτα, EJLog

Συμμετείχα στο πρόγραμμα Πιστοποίησης ΕLA το 2018.  Χάρη στην εταιρεία που εργαζόμουν τότε, η οποία μέσω του ΛΑΕΚ χρηματοδότησε την συμμετοχή μου στην πιστοποίηση, και της projectyou, η οποία με προετοίμασε για τις εξετάσεις, απέκτησα την Πιστοποίηση EJLog. Ήταν μια μοναδική εμπειρία με ξεχωριστούς ανθρώπους και ουσιαστική γνώση στον κλάδο των logistics.

Μέσω της διαδικασίας απόκτησης της πιστοποίησης είχα την ευκαιρία να γνωρίσω σπουδαίους logisticians και να αποκτήσω γνώσεις που έχουν άμεση σχέση με την θέση μου και την αγορά εργασίας. Η projectyou δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ικανότητες που χρειάζεται καθώς και το γνωσιακό υπόβαθρο για να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις του ELA ενώ παράλληλα τους ενθαρρύνει να κάνουν το επόμενο βήμα στην εργασιακή τους πορεία. Τον επόμενο κιόλας έτος από την απόκτηση της Πιστοποίησης ΕLA προσλήφθηκα στην Electrolux Professional και πλέον εργάζομαι στην RB Healthcare SA.

Θεωρώ πως η Πιστοποίηση ELA αποτελεί μια ευκαιρία για όσους εργαζόμαστε στο χώρο των logistics να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, να δούμε συνολικά τον κλάδο και να έρθουμε σε επαφή με συναδέλφους από άλλες εταιρείες και θέσεις, με τους οποίους έχουμε να αντιμετωπίσουμε κοινούς προβληματισμούς και στόχους.

Τσίκο Τζενέτα, EJLogLogistics AdministratorRB Healthcare S.A.