Αγαπητά μέλη και φίλοι του ILME,

 

To European Logistics Association (ELA) διοργανώνει κάθε χρόνο τα Ευρωπαϊκά Bραβεία ELA με μία εντυπωσιακή εκδήλωση απονομής στο αμφιθέατρο του Deloitte building στις Βρυξέλλες. Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά θα διεξαχθεί και online χωρίς κόστος συμμετοχής, καθιστώντας την προσιτή σε όλους!Τα «ELA Awards» έχουν γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς logistics και είναι περιζήτητα από εταιρείες σε όλη την Ευρώπη. Η αναγνώριση της εξαιρετικής απόδοσης εκτιμάται ιδιαίτερα τόσο από τους προηγούμενους νικητές όσο και από τους επίδοξους νικητές. Τα ELA Awards έχουν διεθνή κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από υψηλού επιπέδου επαγγελματίες στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας από τομείς λιανικής, βιομηχανίας, συμβούλων, παρόχων υπηρεσιών και του ακαδημαϊκού κόσμου.
Κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού συνεδρίου ένας αριθμός 6 τελικών έργων παρουσιάζεται στις 10 Νοεμβρίου στο κοινό και τους προσκεκλημένους. Μαζί με έναν ομιλητή που ανοίγει την εκδήλωση και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που κλείνει την τελετή, τα ELA Awards εξασφαλίζουν παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου σχετικά με θέματα που σχετίζονται όχι μόνο με τις επιχειρήσεις, αλλά και σύμφωνα με τις τρέχουσες εξελίξεις στον κόσμο.
Τη λίστα των φετινών υποψηφίων, μεταξύ αυτών και της ελληνικής συμμετοχής μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://www.elalog.eu/ela-awards-2020-competitors .
Ειδικότερα, στις υποψηφιότητες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο συμμετέχει και η ελληνική εταιρεία Logistics Way με το project «DIOLKOS (Πρόγραμμα επίτευξης πωλήσεων Amazon)», η οποία είχε κερδίσει τον ελληνικό διαγωνισμό του ILME και είχε λάβει το βραβείο «Project of the Year».
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website του ELA.