Χατζηχριστοφή Αναστασία, ESLog

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Πιστοποίησης ELA, εμπλούτισα τις γνώσεις μου και εξοικειώθηκα με την ορολογία που χρησιμοποιείται στον κλάδο των logistics σε παγκόσμιο επίπεδο.  Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογους επαγγελματίες  που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτόν, τους οποίους παρά την 20ετή εμπειρία μου δεν είχα την ευκαιρία να γνωρίζω ως τότε. Επιπροσθέτως, εφαρμόζοντας τις σχετικές πρακτικές που διδάχτηκα, βελτίωσα τον τρόπο εργασίας μου κυρίως ως προς το να βρίσκω τρόπους εξοικονόμησης πόρων και χρόνου στην επαγγελματική μου καθημερινότητα και όχι μόνο.

Ενίσχυσα το βιογραφικό μου με μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση επαγγελματικής επάρκειας.  Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων, πολυεθνικές εταιρείες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου.  Είναι αξιοσημείωτο πόσο μεγάλη σημασία δίνουν σε αυτή την πιστοποίηση οι ευρωπαϊκές ειδικά εταιρείες.

Επίσης, η απόκτηση της πιστοποίησης ενίσχυσε την αυτοπεποίθηση και το κύρος μου στον κλάδο μου, ο λόγος μου απέκτησε βαρύτητα. Η Πιστοποίηση ELA ήταν για μένα μια δικαίωση αλλά και η αρχή μιας νέας πορείας.

Συστήνω ανεπιφύλακτα τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι έχω ήδη συμβουλέψει συνεργάτες που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση του βιογραφικού τους να το προτιμήσουν. Η συμμετοχή στην Πιστοποίηση ELA προσφέρει έναν συνδυασμό θεωρητικών γνώσεων και πρακτικής εφαρμογής τους, ο οποίος αξιοποιείται πλήρως στην πράξη.

Χατζηχριστοφή Αναστασία, ESLogΜΒΑ, Founder & Director, ECOverifiedRetail Gaming Halls, ΟΠΑΠ Α.Ε.