Νάκος Αλέξανδρος, EJLog

Η συμμετοχή μου στην διαδικασία της Πιστοποίησης του European Logistics Association ήταν άκρως εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα και με βοήθησε να αναπτύξω τις ικανότητες μου σε έναν κλάδο που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Το εύρος θεματολογίας των μαθημάτων, η οποία περιέχει τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτικές, μέσα από ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων, με ώθησε στο να αναπτύξω την κριτική μου ικανότητα για την επίλυση σημαντικών θεμάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επίσης, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στον χώρο των logistics, οι οποίοι κατάφεραν μέσα από τα παραδείγματά τους να μας «μεταφέρουν» σε πραγματικές συνθήκες και προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας επαγγελματίας  logistician. Σε αυτό βοήθησε πολύ και το κλίμα συνεργασίας και αλληλεπίδρασης που επικρατούσε κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Τέλος, έχοντας προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, κατάφερα μέσα από το πρόγραμμα να εμβαθύνω σε σχετικές έννοιες και διαδικασίες, γεγονός που με βοήθησε να εξελιχθώ στην εργασία μου και να παράγω έργο αποτελεσματικότερα.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενημερωμένο με τις τελευταίες εξελίξεις των logistics και παρακολουθώντας το κάποιος μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει μία επιχείρηση καθώς και να την εξελίξει. Για όλους τους παραπάνω λόγους καθώς και για το ότι πρόκειται για πιστοποίηση διεθνώς αναγνωρισμένη, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν στον κλάδο της Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη εμπειρία!

Νάκος Αλέξανδρος, EJLogAccountantΕΚΤΕΡ Α.Ε.