Θεοφανίδου Κατερίνα

Γενική Γραμματέας

Η Κατερίνα Θεοφανίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Ενέργειας και Προστασία Περιβάλλοντος από το ΕΜΠ και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η Κατερίνα έχει 20ετή επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες, όπως BP Hellas, Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ΕΡΤ Α.Ε., Alpha Δορυφορική Τηλεόραση, DEKRA Akademie κ.ά., καθώς και παράλληλη 15ετή διδακτική εμπειρία ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Είναι ιδρύτρια και Διευθύντρια της projectyou Συμβουλευτική Οργανωτική Μον. ΕΠΕ από το 2009, με αντικείμενο την εκπαίδευση και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και στελέχη εταιρειών.

Η Κατερίνα είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων και διδάσκει Project Management, Microsoft Project, Επιχειρηματικότητα, Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου, Marketing, Soft Skills, Επικοινωνία και Τεχνικές Παρουσιάσεων σε ανοικτά και ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια.

Επίσης είναι σύμβουλος επιχειρηματικότητας νεοφυών και υφιστάμενων επιχειρήσεων και μέντωρ νέων επιχειρηματιών. Έχει συμβουλέψει πάνω από 2.200 υφιστάμενους και νέους επιχειρηματίες σε σεμινάρια, εργαστήρια και προσωπικές συναντήσεις συμβουλευτικής.

Είναι πιστοποιημένη στο Project Management από το International Project Management Association από το 2008 έως και σήμερα, με εμπειρία τόσο στη διαχείριση έργων όσο και στην εκπαίδευση στο Project Management. Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης από τον ΕΟΠΠΕΠ και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK e.V.).

Από τον Ιανουάριο του 2022 είναι Πρόεδρος του IPMA Greece (Ελληνικό Δίκτυο Διαχειριστών έργων), του ελληνικού μέλους του International Project Management Association.

Η projectyou είναι από το 2015 ο επίσημος εγκεκριμένος φορέας εκπαίδευσης και προετοιμασίας για την πιστοποίηση Logistics του European Logistics Association στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Από το Νοέμβριο του 2019 η Κατερίνα κατέχει το ρόλο της Γενικής Γραμματέως στο Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδας (ILME).