Πάλλη Λίνα

Μέλος Δ.Σ.

Η Λίνα Πάλλη έχει πάνω από τριάντα χρόνια εργασιακής εμπειρίας στο χώρο των αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών ως στέλεχος αεροπορικής εταιρείας, εκπροσώπου πωλήσεων αεροπορικών εταιρειών, καθώς και φορέα διαχείρισης εμπορευμάτων. Από το 2002 εργάζεται ως Προϊσταμένη Εμπορευματικής Ανάπτυξης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Α.Ε. με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη νέων εμπορευματικών ροών μέσω συνεργειών με φορείς εντός και εκτός αεροδρομίου.

Έχει σημαντική εμπειρία στο συντονισμό και παρακολούθηση νέων αναπτυξιακών έργων, στη διεξαγωγή διεθνών διαγωνισμών επίγειας εξυπηρέτησης, στην οργάνωση εκδηλώσεων, στην προώθηση και επίλυση τελωνειακών θεμάτων που αφορούν την εμπορευματική κοινότητα του αεροδρομίου, κ.α.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα marketing management στο Deree College of Greece και πλήθος επαγγελματικών σεμιναρίων. Έχει πιστοποιηθεί ως European Senior Logistician σύμφωνα με τα πρότυπα του European Logistics Association (ELA), ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων (ncfe PgD Training & Development) για ενδοεταιρικά σεμινάρια και έχει λάβει το Airport Operations Diploma από το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων (ACI). Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά και έχει καλές γνώσεις Γαλλικών.

Είναι μέλος του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος από τον Απρίλιο του 2013 και κατείχε τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2014 έως τον Οκτώβριο του 2019. Από το 2015 είναι Επίτιμο Μέλος της «Ελληνικής Ένωσης  Μορφωτικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης». Από το 2019 συμμετέχει στην Επιτροπή Logistics του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.