Καλούμενος Κυριάκος

Ταμίας

Ο Κυριάκος Καλούμενος κατέχει την θέση του επικεφαλής του Supply Chain στην εταιρία Neurosoft S.A. από τον Νοέμβριο του 2019. Έχει μακρόχρονη πορεία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας έχοντας εργαστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο κυρίως στον χώρο της παροχής υπηρεσιών Logistics.

Είναι πιστοποιημένος Logistician σε senior level βάση προτύπων ELA (European Logistics Association) και το 2021 έχει βραβευτεί ως Professional Of The Year, στο Industry ‘’Services’’  από τον ΙΛΜΕ.

Πιστεύει στην δυναμική των ανθρώπων του κλάδου που με την βοήθεια της τεχνολογίας αποτελούν ένα σημαντικότατο κρίκο για την επιτυχία στρατηγικών στόχων των επιχειρήσεων ενώ παράλληλα συντελούν στην ανάπτυξη της οικονομίας της χωράς.

Από το 2022 αποτελεί μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του ILME με μέλημα του, την εξυπηρέτηση του θεσμού και των αξίων του. Στόχοι του ILME  είναι η αρωγή βοήθειας και η κατάθεση εισηγήσεων για την επίλυση προβλημάτων του κλάδου αλλά και η φροντίδα για την εκπαίδευση των νέων συνάδελφων logisticians. Είναι γεννημένος στο Περιστέρι Αττικής όπου και διαμένει με την σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά.