Ηλιάδης Αντώνης

Μέλος Δ.Σ.

O Αντώνης Ηλιάδης είναι Freight Forwarder & Logistician έχοντας γνώσεις και εμπειρία στο κομμάτι των οικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Είναι πτυχιούχος Λογιστής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής) με πολλές συμμετοχές σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, των μεταφορών και την διοίκηση επιχειρήσεων (mini MBA της PWC, οργάνωση Μεταφορικών Επιχειρήσεων, διαδικασία απόκτησης Διεθνούς Πιστοποίηση ELA EMLog Strategic/ Master Level κ.α.) και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Διαθέτει 20ετή εμπειρία στον κλάδο των διεθνών μεταφορών. Η επαφή με το κλάδο ήρθε από σχετικά μικρή ηλικία συμμετέχοντας στην οικογενειακή επιχείρηση Διεθνών Μεταφορών και Logistics μέσα από τους ρόλους του Λογιστή, Εμπορικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου, διαγράφοντας στην συνέχεια προσωπική πορεία σε άλλες εταιρείες του κλάδου ως υπεύθυνος γραμμής Ιταλίας καταλήγοντας το 2015 στην διοικητική ομάδα της Goldair Cargo AE ως Διευθυντής Οδικού στο τμήμα Νοτίου Ευρώπης.

Πέρα από την διοίκηση, εμπορική ανάπτυξη, τον οργανωτικό σχεδιασμό συμμετέχει παράλληλα σε project που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και είναι υπεύθυνος της ανάπτυξης του Δικτύου Ανταποκριτών στο εξωτερικό.

 

Αποτελεί για αυτόν έμπνευση το κομμάτι της συνεργασίας με ανθρώπους από διαφορετικούς κλάδους και κουλτούρες και θεωρεί ως βασικό συστατικό της επιτυχίας το τρίπτυχο “Προοδευτική Σκέψη, Καινοτόμος Πράξη, Σκληρή Δουλειά

Από το 2022 είναι μέλος ΔΣ του ILME.