Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, online event, 17:00 – 20:00

Δείτε την ατζέντα της εκδήλωσης εδώ.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος συμπλήρωσε το παρακάτω ερωτηματολόγιο για να μας βοηθήσεις στην έρευνα που διεξάγουμε και για να πάρεις δωρεάν θέση στο σεμινάριο «Πάρτε την καριέρα στα χέρια σας» Ερωτηματολόγιο

Αν δεν ανήκεις σε αυτή τη κατηγορία, βοήθησε μας προωθώντας το σε άτομα που γνωρίζεις.

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος καλεί την κοινότητα των Logistics να γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας με μία εκδήλωση αφιερωμένη στην ψυχή των logistics – τους ανθρώπους!

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης αφιερώνεται στα νέα ταλέντα και τους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου ενώ το δεύτερο μέρος συμπεριλαμβάνει συζήτηση με τους επαγγελματίες που πιστοποιήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα του ELA τον Μάρτιο του 2021 καθώς και τους βραβευθέντες επαγγελματίες του κλάδου στα Ελληνικά Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» 2021.

Τι είναι η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας;

Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθιερώθηκε από τον γερμανικό οργανισμό logistics BVL International ως ημέρα ενημέρωσης και προώθησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων και ξεναγήσεων σε επαγγελματικούς χώρους. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανοίγουν τις πύλες τους δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να πληροφορηθεί για την μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που υπάγονται στα logistics. Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας γιορτάστηκε για πρώτη φορά την 16η Απριλίου του 2008 στη Γερμανία και Αυστρία και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με motto το “Logistics paves the way”. Το ILME ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association – ELA) τιμά την ημέρα αυτή ανελλιπώς από το 2015.

Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή μας εκδήλωση για να τιμήσουμε τους επαγγελματίες logisticians!

ILME – Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος

 

Χορηγοί:

Χορηγοί Επικοινωνίας:

 


Φόρμα εγγραφής εκδήλωσης

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν.