Συμμετοχή των μελών του ILME στις Ομάδες Εργασίας

Στόχος του οργανισμού είναι να αποτελέσει μια συμπαγή κοινότητα επαγγελματιών, ερευνητών και εταιρειών, που ασχολούνται επιστημονικά και παραγωγικά, με τα θέματα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Πυξίδα για εκπλήρωση του στόχου αυτού αποτελούν οι αξίες του οργανισμού οι οποίες είναι και ο θεμέλιος λίθος για κάθε δράση και ομάδα εργασίας.  Οι αξίες είναι οι κάτωθι:

Ανάπτυξη Στελεχών (Πιστοποίηση κατά ELA, Εκπαίδευση, Μεταλαμπάδευση Γνώσης, Εξωστρέφεια / Δικτύωση, Συνέδρια ILME, Mentoring)

Αριστεία (Βραβεία “Μέγας Αλέξανδρος”, Βραβεία “Γιάννης Κονετάς”)

Επαγγελματική κοινότητα & Διαφάνεια ( Συνεργατικότητα & Εθελοντισμός, Διαφάνεια στη Διοίκηση & Διαχείριση, Αλληλεγγύη, Δικτύωση, Εξωστρέφεια, Ανθρωποκεντρικότητα)

Καινοτομία (Τεχνολογία, Ψηφιακός μετασχηματισμός / ψηφιοποίηση, Συνέδρια ILME)

 

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού των δράσεων, το ILME σας καλεί να συμμετάσχετε στις ομάδες εργασίας που έχουν δημιουργηθεί. Η συμμετοχή όλων στις ομάδες εργασίας είναι εθελοντική, πλην όμως πολύ σημαντική και κρίσιμη για την επίτευξη των στόχων του οργανισμού και την ανάδειξή του σε φορέα καθοριστικό στις εξελίξεις στο χώρο των logistics.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί και ο υπεύθυνος της ομάδας / των ομάδων που θα επιλέξετε θα επικοινωνήσει/ουν μαζί σας.


Θέλω να δηλώσω συμμετοχή στις ακόλουθες Ομάδες Εργασίας του ILME (μπορείτε να δηλώσετε μία ή περισσότερες ομάδες):
Καινοτομία, Τεχνολογία, Διεθνείς Σχέσεις, Εκπαίδευση και Σχέσεις με Δημόσιους Οργανισμούς – Επικεφαλής: Α. ΑμδίτηςΠιστοποίηση – Επικεφαλής: Β. ΛαιζηνούMarketing & επικοινωνία – Επικεφαλής: Α. ΗλιάδηςΒραβεία ILME – Επικεφαλής: Σ. ΜακαντάσηςΑκαδημαϊκός κλάδος, mentoring, δικτύωση, εκπαίδευση, απασχόληση – Επικεφαλής: Γ. ΜαλινδρέτοςΕκπαιδευτικά σεμινάρια – Επικεφαλής: Κ. ΧανιώτηςΑστικές Διανομές – Επικεφαλής: Κ. ΧανιώτηςΣυνέδριο ILF 2023 – Επικεφαλής: Κ. ΧανιώτηςΗμερίδα με την τοπική αυτοδιοίκηση (Συνεργασία ILME - Χαροκόπειο) – Επικεφαλής: Γ. Μαλινδρέτος