20% έκπτωση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την πιστοποίηση ELA

Αγαπητά μέλη και φίλοι του ILME,

 

Με τη συμπλήρωση μιας 5ετίας από την καθιέρωση του θεσμού της Πιστοποίησης ELA στην Ελλάδα, η projectyou προσφέρει έκπτωση 20% για τη συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης στα Logistics.
Τα επίπεδα πιστοποίησης είναι τα εξής:
  • EJLog Operational level
  • ESLog Managerial level
  • EMLog Strategic level

 

H projectyou, μέλος του ILME και εγκεκριμένος εκπαιδευτικός φορέας για την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση στην Εφοδιαστική Αλυσίδα ELA, προσφέρει στα μέλη του ΙLME έκπτωση 20% στα δίδακτρα όλων των επιπέδων πιστοποίησης. Κάθε μέλος του ILME μπορεί να κάνει χρήση της έκπτωσης για έως 2 συμμετοχές.

 

Tα εκπαιδευτικά προγράμματα διάρκειας 40-65 ωρών ξεκινούν στις 21.11.2020 και ολοκληρώνονται στις 23.01.2021. Θα διεξαχθούν με τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης μέσω Zoom, στην οποία οι εκπαιδευτές έχουν πολυετή εμπειρία.

 

Η προσφορά ισχύει και για όλα τα ανακοινωμένα σεμινάρια της Projectyou: Προμήθειες, Μεταφορές, Αποθήκευση, Εξυπηρέτηση πελατών, Demand planning, Process and Project management, που επίσης οδηγούν στην πιστοποίηση ΕLΑ, καθώς και Διαχείριση Έργων και πιστοποίηση από το IPMA (International Project Management Association).

 

Όλες οι εκπαιδεύσεις μπορούν να επιδοτηθούν πλήρως από το ΛΑΕΚ 0,24 για τις επιχειρήσεις.

Λεπτομέρειες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.projectyou.gr/seminars/

Για τη χρήση της έκπτωσης εισάγετε τον κωδικό ILME20 δίπλα από το επώνυμό σας στη φόρμα εγγραφής.