Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Τρίτη 5 Απριλίου 2022, online event, 16:00 – 20:00

Δείτε την ατζέντα της εκδήλωσης εδώ.

Με χαρά σας προσκαλούμε στο διεθνές διαδικτυακό συνέδριο 5th International Logistics Forum & Supply Chain Day που διοργανώνει το ILME στις 5 Απριλίου και ώρες 16:00-20:00.

Με θέμα «Η αναδυόμενη εποχή των Logistics | Συνεργατικότητα, Τεχνολογία, Εκπαίδευση» θα συζητήσουμε για όλα τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας σήμερα αλλά και στο μέλλον.
Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε διαδικτυακά!

Τι είναι η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας;

Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας καθιερώθηκε από τον γερμανικό οργανισμό logistics BVL International ως ημέρα ενημέρωσης και προώθησης των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ομιλιών, παρουσιάσεων και ξεναγήσεων σε επαγγελματικούς χώρους. Οι εταιρείες και οι οργανισμοί ανοίγουν τις πύλες τους δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να ενημερωθεί για τον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας και να πληροφορηθεί για την μεγάλη ποικιλία των δραστηριοτήτων που υπάγονται στα logistics. Η Ημέρα Εφοδιαστικής Αλυσίδας γιορτάστηκε για πρώτη φορά την 16η Απριλίου του 2008 στη Γερμανία και Αυστρία και έκτοτε έχει καθιερωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με motto το “Logistics paves the way”. Το ILME ως μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association – ELA) τιμά την ημέρα αυτή ανελλιπώς από το 2015.

Το 4ο Διεθνές Logistics Forum που διοργάνωσε το ILME στις 4 Φεβρουαρίου του 2021 είχε εξαιρετική επιτυχία και συμμετείχαν πάνω από 530 άτομα από την αγορά και τον ακαδημαϊκό χώρο, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική συμβολή της εκδήλωσης στην διάχυση της τεχνογνωσίας και των τάσεων από ελληνικές και διεθνείς εμπειρίες στο χώρο των Logistics εν μέσω πανδημίας.

Σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή μας εκδήλωση για να τιμήσουμε τους επαγγελματίες logisticians!

ILME – Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος

Υπό την Αιγίδα:

Χορηγοί:

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:

 

 


Φόρμα εγγραφής εκδήλωσης

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε!